Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Wildcross 2 – Wildcard (2019)

Författare: Marie Lu

”Emika Chen överlevde med nöd och näppe det internationella Warcross-mästerskapet. Med sig bär hon nu sanningen om Hideo Tanakas skapelse, en vetskap som gör att hon aldrig mer kommer att kunna lita på den person som en gång var hennes vän och förebild. 
Fast besluten att sätta stopp för Hideos fruktansvärda plan slår Emika följe med Phoenix Riders, bara för att upptäcka ett nytt hot på Tokyos neonupplysta gator: Någon har satt ett pris på Emikas huvud. Hennes enda chans att överleva vilar i händerna på Zero och hans hänsynslösa, svartklädda gäng. Men snart inser Emika att Zero inte är den han verkar vara – och att hans beskydd har ett pris.
Insnärjd i en väv av svek och lögner måste Emika bestämma sig: Hur långt är hon beredd att gå för att stoppa mannen hon älskar?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

wildcard

Recension: Den här pärlan har fått vänta alldeles för länge för jag har varit för nervös över hur det hela ska sluta. Förra serien Marie skrev klarade jag inte av slutet på, men Wildcard är riktigt bra. När jag väl började läsa hade jag svårt att sluta. Zeros liv är fascinerande och fruktansvärt på samma gång. Jag gillar att Emika är sig själv och inte ändrar på sig utan står för vad hon tror på. Allt är inte som det verkar och man måste få veta allt. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *