Om mig

Först och främst vill jag hälsa dig välkommen till mitt lilla krypin!

Jag heter Emma Engström och har sedan maj 2014 drivit den här bloggen. Idag handlar det mesta som kommer upp om böcker men det dyker ibland upp nya inlägg om filmer och resor.

Jag tänkte att jag kort skulle redogöra för mitt system. Filmer och böcker som får en 1 eller 2 är enligt mig inte bra. Däremot om filmen eller boken får en 3,4 eller 5 är de värda att se och läsa. En trea kanske kan kännas för lågt för att lägga sin tid på men det kan vara så att de bara saknar något lite för att egentligen vara en 4.

Längst ner på sidan hittar du en sökfunktion om du letar efter något speciellt. Hittar du inte boken eller filmen du söker så prova att söka på den engelska titeln.

Vare sig jag tycker om det eller inte så tycker jag du ska ge allt du tycker låter intressant en chans. Som tur är har vi alla olika smak. Lämnar gärna en kommentar om dina tankar!

För kontakt hör av dig till emma@emmaskrypin.se

9789178193707_200x_vid-stigens-slut_e-bok

Ett tävlingsbidrag jag skrev finns som e-bok hos Adlibris och Bokus

tågsemester_omslag2D-837x1024-245x300

I boken Tågsemester som släpptes 2019 kan du hitta ett kapitel skrivet av mig!

2 kommentarer

 • A.R.Yngve

  Hej!

  Får jag ge dig ett boktips till din blogg?

  I år har min episka romantrilogi DARC AGES utkommit på svenska, med titeln ”Darc Ages – De mörka tidevarven” (se förlagets pressrelease på http://www.welaforlag.se/#darc).

  Den första boken i serien har redan fått många positiva recensioner av svenska bokbloggare:
  http://darcages.com/reviews_swedish.html

  Jag är en författare och illustratör från Göteborg, numera bosatt i Oslo. Jag har tidigare fått utgett flera barn- och ungdomsböcker.

  ”Darc Ages – De mörka tidevarven” är på ytan en romantisk äventyrsberättelse i en fantastisk framtidsvärld — men under ytan finns satir, skräck och allvar. Alla böckerna i trilogin är rikligt illustrerade, och vänder sig till tonåringar och vuxna.

  Förlaget skickar gärna recensionsexemplar på begäran — alla tre delarna som e-bok, eller första delen som pocket. (E-bokversionen finns redan att låna på de flesta bibliotek.)

  Om du har några frågor om mina böcker, svarar jag gärna på dem!

  Med vänlig hälsning
  A.R.Yngve

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *