Böcker,  Deckare/Thriller

Wicked game (2017)

Författare: E L Dezmin

”Jag är en rättsvrängare. Det finns flera av oss i världen, men jag är den nationellt skickligaste. Jag kan få den blint övertygade att tvivla och den största skeptikern att tro.En rättegång där jag finns med är avgjord redan innan den börjat.

En annalkande domstolsförhandling. Två nämndemän: en sverigedemokrat och en kristdemokrat. Men någon bär på en dold agenda med uppsåt att påverka.
Om slutsatserna ska förbli orubbliga måste det mentala spelets osynliga fallgropar undvikas.Har du någonsin undrat hur ett till synes uppenbart brottsfall, plötsligt kan börja svaja betänkligt?
Här har du svaret.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

wicked-game

Recension: Trots att Wicked game i princip inkluderar två personer är den spännande och intensiv. Nike, vår huvudperson är hård och rättfram och jag är fascinerad av att författaren får mig att vilja veta mer om henne trots att hon är så känslokall. Jag vet inte hur jag exakt ska beskriva skrivstilen för att göra den rättvis men Wicked game är perfekt för dig som gillar psykologiska spel där det gäller att spela varje drag strategiskt. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av DareMe Publishing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *