Böcker,  Drakar,  Engelska,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

The Talon saga 4 – Legion (2017)

Författare: Julie Kagawa

”Draken Ember Hill trodde aldrig att hon skulle kunna bli kär – allra minst i en människa och före detta drakdödare!

När Garret Xavier Sebastian dör vid hennes fötter är förlusten enorm. Och i samband med hans död avslöjas ett omfattande förräderi: Inget hon lärt sig av drakorganisationen Talon har varit sant. Vare sig om människorna, om rebellerna, eller om sig själv och vad hon är kapabel att göra och känna.

Mitt i sin djupaste sorg svär Ember att strida mot rebellerna mot drakdödarna i Sankt Görans Orden, och mot sin egen tvillingbror Dante – Talons nästa ledare – som är redo att släppa lös det största hot drakvärlden skådat.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9781848455160_200x_legion_haftad

Recension: Jag måste erkänna att den här boken har fått ligga för länge och att jag har lyckades tappa intresset. Dels för att jag var livrädd att fortsätta efter slutet på tredje boken. Boken är ändå bra och den bygger verkligen upp till sista boken nu med hela slutklämmen. Fortfarande inte lika kär som när jag slukade de tre första men Garret kommer få behålla sin plats i mitt hjärta. Boken finns även översatt till svenska för dig som inte vill läsa på engelska. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *