Böcker,  Deckare/Thriller

Guessing game (2018)

Författare: E L Dezmin

”*Gissa vad jag precis har gjort.*

Jag ruskar på huvudet i ett sista försök att skingra alla tankar på henne och desperat lyckas fokusera på mitt eget liv. Om det är Nike som ligger bakom det här kommer jag garanterat inte att sluta tänka på henne förrän de tagit henne, men vad händer om de inte gör det? Börjar allt om då?

Trots att Jack gått vidare med sitt liv efter hans och Shadias vägar skildes åt, fortsätter hon att skicka honom sms.
Samtidigt sker en spektakulär kupp i Sundsvall där tjuvarna kommer över ett parti oslipade diamanter till ett värde av åtta miljoner kronor.
När sms:en börjar indikera att Shadia var med på stöten, beslutar sig Jack för att åka ner till Sundsvall och en gång för alla ställa henne mot väggen. Men för att ha en chans att alls komma nära den kriminella världen, tar han med sig någon som känner den väl. Sms:en blir allt mer hotfulla och kvar i Lycksele finns Jacks nuvarande sambo, Caroline. Försent inser han att hans resa inte bara försatt honom, utan även hans närmaste i livsfara.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

guessing-game

Recension: Jag har tre saker som jag har tänkt på medan jag läste Guessing game. Första punkten är Jack och hans överlägsenhet mot resten av mänskligheten. Och det hänger ihop med punkt två som är diamantkuppen där jag lyckades lista ut tillvägagångssättet före karaktärerna. Vilket fick mig att inte uppleva honom som det géni han gärna vill vara. Punkt tre är stalkern som jag inte kan skriva om. Jag tycker boken är bra även om jag gillar den första bäst(Wicked game) för jag lyckas inte fästa mig vid Jack och hans besatthet av Shadia. Stor del också för att Guessing game var lite för förutsägbar ibland, dock innehåller den en hel del spänning  med. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar från DareMe Publishing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *