Barn,  Böcker,  Djur

Den nya profetian 3 – Gryning (2018)

Författare: Erin Hunter

Mörker, luft, vatten och himmel kommer att stråla samman. Ingenting kommer att bli som förr.

”De unga katter som för flera månader sedan lämnade sina klaner har nu återvänt hem till en skog som inte går att känna igen och till katter som bara är skuggor av sina forna jag.

De fyra klanerna måste lämna skogen och det snarast. Men varför kommer aldrig den döende krigaren? Utan den utlovade guiden har de ingen aning om vilken väg som är den rätta.

Krigarkatterna tvingas ut på en resa de aldrig kunnat drömma om och sakta men säkert förändras saker som varit självklara för katterna i generationer.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

warriors-2-gryning

Recension: Då är vi halvvägs in i klanernas äventyr. Det är mycket nytt för katterna hela tiden och de står inför många nya utmaningar. Jag har lite svårt emellanåt att ta allt så allvarligt trots att det är det eftersom katterna råkar illa ut. Åskstigarna(vad vi människor kallar vägar) i boken får dem att låta som det är åtta filer men på kartan i början av boken ser det ut som en landsväg då det bara finns två hus i närheten. Så jag förstår inte varför människorna ska bygga en stor väg där och riva i alla fyra klanernas hem. Samtidigt verkar människorna i boken väldigt grymma. Efter tredje boken utläst har jag i alla fall vant mig vid deras jagande. Det som jag är fundersam över är att slutet i Gryning var så jag trodde hela serien skulle sluta så nu ska det bli extra spännande att sen vad som ska hända i fortsättningen. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Recensionsexemplar av Bokfabriken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *