Böcker,  Ungdom

The selection 1 – Ceremonin (2017)

Författare: Kiera Cass

”Om du fick en chans att vinna både kärlek och ett bättre liv, skulle du ta den, även om det innebar att du var tvungen att ompröva allting du tidigare trott på?

För trettiofem tjejer är The Selection deras livs chans, en möjlighet att fly det liv och den kast de är födda i och istället leva i lyx och rikedom. De ska få bo i det kungliga slottet, tävla om att vinna prins Maxons hjärta och om att bli Illéas nästa drottning.

America Singer har aldrig drömt om den typen av liv och hon vill absolut inte vara en del av en kungafamilj som förtrycker sina undersåtar. Men kanske är saker inte riktigt vad de ser ut att vara kanske har America och prins Maxon mer gemensamt än vad hon vågat drömma om?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789176890189_200x_ceremonin_pocket

Recension: Jag är svag för böcker och berättelser som innefattar slott och kungahus. Något som inte alls intresserar mig i verkligheten. De 250 första sidorna läste jag i ett svep. Jag älskar när man fastnar i en bok utan att man märker att både tid och sidor försvinner i all hast. Det enda jag har problem med är min allergi mot triangeldrama. Jag hoppas inte att det är något som ska fortsätta i alla fem böckerna, då kommer jag bli galen. Sammanlagt får boken 4 av 5.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *