Böcker,  Engelska,  Fantasy/Sci-fi

Queen of hearts (2016)

Författare: Colleen Oakes

Det här är inte historien vi kan om Wonderland. Alice har inte fallit ner genom hålet. Det finns ingen allvetande katt med ett hånande leende. Det här är ett Wonderland där varje leende döljer en hemlighet, varje tårta som serveras med krav och endast fångar berättar sanningen.

Diana är prinsessan som inom en snar framtid ska få bli regerande drottning över Wonderland. Men än har hon inte sett mörkret som döljer sig i hennes rike. Hon längtar efter sin fars godkännande och en framtid med pojken hon älskar. Ett svek lämnar henne med ett brustet hjärta och hon måste akta sig för ondskan som växer sig starkare i landet.

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

26074194

Recension: Queen of hearts är en mycket mörkare historia än vad jag hade förväntat mig. Jag kan inte påstå att kärlekshistorien får mig att fastna men jag älskar det övriga i boken. Jag fick mersmak av den Röda drottningen när jag läste Hjärtlös så Queen of hearts var ett självklart val för mig. Ser verkligen fram emot nästa bok och jag hoppas att den blandar tedrickande och tårtor med mörker lika bra som den här boken. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *