Böcker,  Deckare/Thriller

Motståndstrilogin 1 – Blodlokan (2018)

Författare: Louise Boije af Gennäs

”Efter att Saras pappa dör i en mystisk eldsvåda flyttar hon från Örebro till Stockholm för att starta ett nytt liv. Till en början går allt nästan för bra: kaféjobbet byts mot en anställning på pr-byrå och det torftiga rummet i förorten ersätts av en lyxig lägenhet på Östermalm. 

Men snart utsätts hon för märkliga och obehagliga händelser, och hotet mot Sara och hennes familj känns alltmer påtagligt. Det blir uppenbart att någon tror att hon har den avgörande nyckeln till något viktigt men vem? Och till vad?” 

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188545732_200x_blodlokan

Recension: Jag gillar hur en spännande historia blandas med Saras tvivel på sig själv. Hennes mentala kamp och tvivlen på allt och alla som händer omkring henne ger en extra twist till berättelsen. Saras liv känns overkligt och som läsare ifrågasätter jag nog personerna runt henne mer än vad hon gör. Jag älskar böcker med mindgames i. Jag har en hel del frågor fortfarande och jag är glad att nästa bok kommer redan till hösten. Jag skulle helst ha velat läsa alla tre på rad. Sammanlagt får boken 4,5 av 5.

Recensionsexemplar av Bookmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *