Böcker,  Deckare/Thriller

Motståndstrilogin 3 – Verkanseld (2019)

Författare: Louise Boije af Gennäs

”Stockholm 2018. Det har bara gått ett drygt år sedan det första överfallet och ingenting i Saras liv är sig likt. Flera i hennes direkta omgivning har dött under märkliga omständigheter som omöjligt kan vara en slump, även om polisen och sjukvården vill få henne att tro det.   

Sorgen och rädslan håller Sara i ett stadigt grepp men djupt inom henne spirar en kraft; ett okuvligt motstånd. Sara kommer inte ge upp utan kamp om bara hennes motståndare kunde ge sig till känna.”  

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

verkanseld

Recension: Då var Motståndstrilogin slut. Första boken var jag helt uppslukad i och andra tappa mig en bit in. Med dom två läsupplevelserna i bagaget var jag vaksamt förväntansfull inför tredje och sista delen. Verkanseld är spännande men jag blev förvirrad av allt det politiska och hade svårt för Sara. Hon råkar ut för så mycket under kort tid och det känns inte rimligt. Grundhistorien är riktigt bra så den köper jag men utvecklingen med alla personer som är inblandade är jag tveksam till. Jag är glad att jag har läst ut alla och fått veta hur det egentligen ligger till, trots att böckerna och jag till sist inte klickade.

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *