Biografi,  Böcker,  Personlig utveckling

Lyckan inom dig (2021)

Författare: Tina Turner

”För de allra flesta är Tina Turner en legendarisk sångare och skådespelare, men få vet att hon också praktiserar buddhism sedan nästan femtio år. Det här är en personlig berättelse om hur man når sina drömmar.

Tina Turner berättar engagerat och med stor inlevelse om hur hon först började intressera sig för buddistiska sånger, för att snart bli hängiven religionen. I den här boken delar hon med sig av personliga anekdoter och tragiska händelser som präglat henne, som till exempel hur hon drabbades av stroke, cancer och förlusten av sonen som begick självmord, och hur hon tack vare buddhistisk lära tagit sig genom livets svårigheter och gjort det omöjliga möjligt.

Här ger hon förslag på praktiska övningar för att nå ett fridfullt sinne och en stressfri tillvaro. Flera kända buddister (David Bowie, Cher m.fl.) bidrar med korta och tänkvärda citat. Texten är lätt att ta till sig och de buddistiska principerna förklaras på ett lättförståeligt sätt. Boken innehåller även QR-koder till videor och låtar och en väl tilltagen ordlista, dessutom tidigare opublicerade foton på Tina Turner från 1970 och framåt.

En inspirerande och tänkvärd bok som passar alla i turbulenta tider som dessa.”

lyckan-inom-dig-en-guide-till-ett-mer-fullkomligt-liv

Recension: Jag hade sett fram emot att Lyckan inom dig skulle släppas. Tyvärr blev jag besviken. Boken fångande mig inte alls som jag hade hoppats på. Jag kan inte så mycket om Tina och delarna om hennes liv tyckte jag var intressanta men just den här delen med lycka förstod jag mig inte på. Det kändes som det bara var ett tips som konstant upprepades.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *