Böcker,  Skönlitteratur

Förlorad – första boken (2021)

Författare: L. Sherman

”I danska Aarhus spirar romantiken. Det är en underbar ort att vara ung och förälskad i. Men vägen till kärleken är aldrig helt problemfri. Längtan och missförstånd tycks ständigt kanta den för ett gäng nära vänner i staden.

Katrine har precis börjat plugga juridik vid universitetet. Ambitiös som hon är har hon fullt fokus på sina studier. Men redan första dagen fångar hon läraren Jaspars intresse och det blir början på ett äventyr fyllt av passion.

Line har ett dilemma – hon har blivit förälskad i sin bästa vän. Det blir allt svårare för henne att dölja sina känslor, samtidigt verkar mannen hon älskar ha en affär med någon annan. Hur ska hon kunna övertyga honom om att det finns mer än bara vänskap mellan dem?”

forlorad---forsta-boken

Recension: Jag blev nyfiken på boken när jag såg omslaget, jag fick en förvarning att den har mottagit blandade recensioner. Att det är för mycket sex. Efter att ha läst boken kan jag konstatera att det är gott om det i boken. Däremot är det inte mycket kittlande romantik, så det är lite vilseledande. Förutom den delen så tycker jag inte karaktärerna känns genomarbetade. Dom har ingen personlighet, Jasper och Tomas pratar i princip likadant. Använder sig av samma uttryck. Historien är uppdelad i två delar, en med Katrine och en med Line. Dock är handlingen nästan identiskt i de båda delarna. Förlorad är går fort att läsa och kräver inte speciellt mycket emotionell inblandning.

Recensionsexemplar från Hoi förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *