Böcker,  Drakar,  Engelska,  Fantasy/Sci-fi

Kings and sorcerers 1 – Rise of the dragons (2015)

Författare: Morgan Rice

Kyra drömmer om att bli en krigare som sin far. Som enda tjejen i ett fort fyllt med män är det lättare sagt än gjort. Samtidigt som hon tränar försöker hon förstå vem hon egentligen är. På något sätt är hon speciell men ingen vill berätta sanningen för henne.

Alex offrar sig för sin bror och blir i vägskickad med en massa andra killar för att vakta The flames. En vägg av eld som håller trollen på andra sidan borta. Under resan står det klart för Alex han blir skickad mot in död.

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

s23935129

Recension: Jag fastande snabbt i denna värld. Kyra är en modig tjej trots sin ålder och att hon har en varg vid sin sida gör att man gillar henne mer. Vi får även följa två andra karaktärer i skymundan och jag hoppas att de kommer att få mer plats senare i serien. Det jag saknar är drakar. Det är en drake med men jag tycker att han får för lite plats. Visst, boken är inte speciellt tjock med sina 228 sidor men med framsidan och titeln förväntade jag mig mer drakar. Jag hoppas det är mer av den varan i nästa del. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *