Böcker,  Deckare/Thriller

Jägaren (2017)

Författare: Kamilla Oresvärd

”När Julia en tidig morgon kommer hem från ett nattklubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn i köket ligger hennes storasyster livlös på golvet och det är blod överallt. Kriminalkommissarie Stina Seger och hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kombination med att ständigt ligga steget efter gärningsmannen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen, men till vilket pris? 

Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? Och vad är det som han så desperat söker efter?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

jagaren

Recension: Jag gillar historien och tyckte den var spännande och klurig men sen hade jag mer problem med att fästa mig vid karaktärerna. Lite för stereotypiska för min smak. Polisen som alltid har receptbelagda mediciner och inte riktigt har kontroll över hur många tabletter som åker ner och sen polisen som självklart inte klarade av att vara trogen sin fru. Visst, ingen människa är perfekt men det finns andra ”fel” man kan ha. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Recensionsexemplar av Bokfabriken

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *