Böcker,  Skönlitteratur

Förbannade kärlek (2018)

Författare: Colleen Hoover

”När Tate Collins flyttar till San Fransisco för att plugga till sjuksköterska är Miles Archer den första hon träffar. Han ligger redlös i korridoren utanför hennes brors lägenhet, där Tate ska bo. Miles Archer är pilot och bär på ett mörkt förflutet. Han är en gåtfull person som aldrig ler, aldrig verkar glad och som har bestämt sig för att aldrig dejta, förälska sig eller känna någonsin igen.

Det är uppenbart att det inte är kärlek vid första ögonkastet mellan Tate och Miles. Kanske kan man inte ens kalla dem vänner. Vad de däremot upptäcker att de har, är en obestridlig och laddad attraktion för varandra. De enas om det perfekta upplägget: hon vill inte ha ett förhållande och han vill inte ha kärlek. Då kvarstår sex. Deras relation är enkel, så länge Tate håller sig till de två villkor Miles satt upp: Fråga aldrig om det förflutna. Förvänta dig aldrig en framtid.

Båda tror att de kan hantera en sådan relation, men det visar sig vara mer komplicerat än de tänkt sig.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

forbannade-karlek

Recension: Helt fast! Det är en perfekt bok att sträckläsa. Jag har både skrattat och varit på väg att börja gråta. Boken är inte helt perfekt men det är känslan som finns när man stänger igen pärmen som räknas och den var överväldigande. Jag hoppas verkligen flera av Colleens böcker kommer bli översatt och annars får jag väl läsa de andra på engelska, för hon har som tur är skrivit 11 böcker hittills. Gillar du Sparks böcker som The notebook eller linkande så är det här ett måste. Vill absolut inte säga att den är som den boken, avskyr när man får för höga förväntningar och tror att det ska vara liknande utan ta det mer som – det kanske funkar för mig för jag gillade den boken. Förövrigt kan man ju köpa boken bara för den är så sjukt snygg. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar av Lovereads by Forum

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *