Böcker,  Skönlitteratur

Flocken 2 – Varghamn (2018)

Författare: Sara Dalengren

”Anja får betala hårt för sitt svek mot flocken. Ensam och utsatt förvandlas hennes liv snart till en mardröm. Längtan efter frihet och chansen att få visa mannen som hemsöker hennes drömmar vad hon egentligen går för, är vad som håller henne vid liv.

Simon har inte glömt den vackra och dödliga Anja, trots hårt arbete och en strid ström av tillfälliga förbindelser. Inget kan få minnet av deras första möte att blekna. När deras vägar korsas på nytt ser han sin chans, men Anja är inte det minsta villig att låta sig charmas.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188487285_200x_varghamn_haftad

Recension: Jag är förtjust i berättelsen om flocken, hur den är mörk och hemlighetsfull. Sara blandar romance och spänning så bra. I första delen fick vi följa Miriam och Jonathan, några som jag föll för. Här får vi följa Anja och Simon och tyvärr är jag inte lika förtjust i dom. Mitt favoritpar får fortfarande vara med men alldeles för lite. Anja är lite för moody och otrevlig för min smak tror jag även om hon tinar en del. Sen är jag inte förtjust i historier där killen kan få vem som helst och ligger runt medan tjejen ska vara oskuld. Jag är just nu nyfiken på vad flockens onda ledare ska hitta på och jag skulle vilja veta mer om Igor. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *