Böcker,  Deckare/Thriller

Efter Emma (2017)

Författare: Anna E. Wahlgren

”Vem vet dina mörkaste hemligheter?

Emma är vännen som Sara aldrig kunnat släppa. Där vid sandlådan på gården hade en säregen vänskap sin början. Där och då bestämde de sig för varandra.

Efter att Sara förlorade sin mamma behövde hon fly Gävle. Komma bort. Men trots flytten till Göteborg har hon och Emma lyckats hålla kontakten. Meddelandena, breven och paketen från Emma har kommit regelbundet. Och så plötsligt ingenting. Ingenting alls. Tystnaden kan betyda precis vad som helst och Sara fruktar det värsta.

Sara måste börja sökandet där allting en gång började och återvänder motvilligt till Gävle och föräldrahemmet. Emma har alltid gillat Saras pappa. Han kanske vet var Emma är.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

efter-emma

Recension: Första halvan av boken, bra men förvirrande. Andra halvan av boken, riktigt bra. Jag tänkte hela tiden att just med thrillers av detta slaget hänger allt på slutet. Boken kan vara helt suverän och sen med ett slut som faller så sitter man där med med boken och helst vill slänga iväg den, om vi ska vara lite dramatiska. Men jag är riktigt nöjd med slutet på Efter Emma. Jag behöver inte nämna något namn men någon skulle behövas spärras in, för evigt. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av Bokfabriken

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *