Böcker,  Ungdom

Hjärtlös (2017)

Författare: Marissa Meyer

”Långt innan hon blev Underlandets stora skräck var Hjärter dam bara en flicka som längtade efter kärlek.
Catherine är en av de mest eftertraktade flickorna i hela Underlandet, och dessutom den fortfarande ogifte Hjärter kungs särskilda favorit. Men Catherine är inte intresserad. Hon drömmer om att öppna ett konditori som ska förse hela riket med ljuvliga bakverk. Men för Catherines mamma är något sådant helt otänkbart för någon som ska bli landets nästa drottning.
När Cath går på en bal – där planen är att kungen ska fria till henne – lär hon känna Jest, den stilige och mystiske hovnarren. Trots alla risker inleder hon och Jest ett intensivt, hemligt förhållande. Men i ett rike som bubblar av magi, dårskap och monster har ödet gjort upp helt andra planer för henne…”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

hjartlos

Recension: Hjärtlös började sakta och det är mycket bakverk inblandade så läs inte hungrig. Andra halvan är lite mer fart i när man lärt känna karaktärerna bättre. Bäst av allt tycker jag är slutet och det kanske är lite elakt men jag kände att äntligen får hon lite fart. Gillar du Alice i underlandet precis som jag tycker jag att du ska ge dig på att läsa Hjärtlös. Jag älskar landet Hjärter med alla magiska omöjliga ting. Sammanlagt får boken 4,5 av 5.

Recensionsexemplar av Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *