Böcker,  Resor,  Skönlitteratur

Destination Indien (2017)

Författare: Katy Colins

”Att bli lämnad av sin pojkvän var det bästa som kunde hända Georgia Green. Äntligen fick hon en chans att göra saker som hon tidigare bara drömt om: resa till exotiska platser, träffa nya vänner och starta en alldeles egen resebyrå Ensamma hjärtan. Men inget blir riktigt som hon har tänkt sig.

Ensam sätter hon sig på ett flygplan med destination Indien. Hon har redan backpackat i Thailand på egen hand, så vad skulle kunna gå fel? Kanske är det Indien, med sitt Bollywood, sina vackra stränder och det ståtliga Taj Mahal som kan få henne att komma på fötter igen …”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789150922356_200x_destination-indien

Recension: Georgia har nu hamnat i Indien och är undercover. Härlig och underhållande som Destination Thailand med en huvudperson som är lite klumpig men till sist alltid lyckas. Georgia är så lätt att fästa sig vid för hon är så mänsklig, och det är ju hennes ”misslyckanden” som gör hela historien så underhållande. Dock saknar jag romans och kärlek som fanns med i första boken på ett annat sätt. Jag längtar nu efter Destination Chile som är ett ställe jag själv vill åka till. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av HarperCollins Nordic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *