Äventyr & spänning,  Barn,  Böcker

Hallahem 3 – Striden i skogen (2017)

Författare: Susanne Trydal & Daniel Åhlin

”Torun och de andra vittrorna lyckades med nöd och näppe rädda Tilda ur de ondsinta Vakarnas klor. Men faran är långt ifrån över. Vakarna har svurit att utrota vitterfolket, och nu förbereder de sitt värsta angrepp någonsin mot Vitterfolket som gömmer sig i Hallahem. Som om det inte vore nog har en uråldrig ondska vaknat i skogen, och den hotar både vittror och människor. Räcker skogens goda krafter till för att stoppa ondskan? Striden om överlevnad kommer allt närmare.

Möt bortbytingarna Tilda och Torun och deras vänner i ett sista spännande äventyr, lika fyllt av vänskap och glädje som av ondska och sorg. Ska vitterfolket en gång för alla få leva i fred i de djupa skogarna, eller kommer människans moderna värld slutligen stå som segrare?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

hallahem-striden-i-skogen

Recension: Det är med vemod jag har läst färdigt Hallahemtriologin.  Jag har väntat på Striden i skogen i nästan ett år men när man väl börjar läsa en serie man gillar och vet att den snart är slut blir det mixade känslor. Man vill veta hur det slutar samtidigt som man inte vill att det ska ta slut. Ett återkommande problem med alla bra serier. Men gömda städer, ont hemligt sällskap, skogsrån, vittror – kan det bli bättre? Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar av Hoi förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *