Deckare/Thriller,  Skönlitteratur

Nästan som du (2017)

Författare: Katarina Persson

”Martina är övertygad om att hon lyckats lämna det förflutna bakom sig när hon får ett brev från någon som vill avslöja allt om vem hon egentligen är. Någon vars liv hon en gång ödelade, och som vill krossa hennes på samma sätt.
Lyra har levt ett rotlöst liv sedan den dagen i hennes barndom då hela hennes familj utplånades. Nu vill hon hitta en plats där hon kan slå sig ner och börja om, bli den sortens person hon alltid velat vara.
Deras möte får mindre sympatiska egenskaper att ge sig till känna och när det första dödsfallet inträffar förvandlas vänskap till misstänksamhet. Vem kan man lita på, och vad händer när förtroende blir förenat med livsfara?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

nastan-som-du

Recension: Vem kunde ana att det är så farligt att vara florist? Jag gillar hur man följer både Lyra och Martina. Båda lever med ett mörkt förflutet som har satt sina spår. Författaren har lyckats skapa en spännande psykologisk historia och jag lyckades inte lägga ifrån mig boken. Detaljer som jag inte tänkte på i början men som snyggt vävs in i historien. Det är kul när böcker överraskar en! Sammanlagt får boken 4,5 av 5.

Recensionsexemplar av DareMe Publishing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *