Böcker,  Skönlitteratur

Bokhandeln på Riverside drive (2018)

Författare: Frida Skybäck

”Charlotte är för ung för att vara änka, för ung för att förlora den hon älskar. I sitt vilsna tillstånd tar hon en paus från sitt framgångsrika företag och söker ro på den skånska landsbygden. Men så får hon får ett oväntat besked, hon har ärvt ett hus i London av en moster hon knappt visste att hon hade. Och huset inrymmer en bokhandel.

Inställd på att sälja huset flyger Charlotte till England, där den konkursfärdiga Riverside Bookshop och den excentriska personalen verkar bortom all räddning. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den motsträviga personalen fram.
Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har Charlotte aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

bokhandeln-pa-riverside-drive

Recension: Bokhandeln på Riverside Drive är en fantastiskt mysig bok. Det är svårslaget att läsa en bok som handlar om en bokaffär och att det serveras fika gör det hela ännu bättre. Den är både mystisk och glad samtidigt. Jag gillar hur Frida har fått med olika perspektiv ur livet. Jag pendlar mellan att gilla och bli sur på karaktärerna(vissa mer än andra) men just människors sämre sidor bidrar till ett djup och som oftast finns det en förklaring. Helt klart en bok jag rekommenderar. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av Frida Skybäck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *