Böcker,  Deckare/Thriller

Bödelskyssen (2017)

Författare: Mons Kallentoft

”I Bödelskyssen är Malin tillbaka i Linköping efter en uppslitande tid som sambandsofficer i metropolen Bangkok. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången.

Så kapas ett plan på Linköpings flygplats och Malin och hennes kollegor kastas in i det största gisslandramat i Sveriges historia. Över fyrtio män, kvinnor och barn hotas till livet av kaparen som har tagit sig rätten att bestämma över andras liv och död. Men kan några få liv offras för att rädda många?

Kapningen blir en tragisk händelse som får efterverkningar under lång tid framöver. När sommaren når sin kulmen exploderar Linköping i ett grymmare våld än staden någonsin skådat. Malin måste försöka stoppa en mördare som hela tiden hotar att slå till igen, och som ständigt ligger steget före.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

bodelskyssen

Recension: Jag tror Bödelskyssen är min tredje bok om Malin Fors. Jag vet att jag inte varit förtjust i henne som person i tidigare böcker och det var inget som ändrades. När jag började läsa trodde jag att det bara skulle utspela sig på flygplanet och  kände att det klarar jag aldrig av men när berättelsen började ta fart blev jag oväntat fast. Spännande och komplicerad historia då det är svårt att känna för de tre ungdomarna som utsatt Josefine för något så fruktansvärt. Att de inte förstår eller tar ansvar för vad de gjort. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av Bokförlaget Forum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *