Böcker,  Deckare/Thriller

Vår egen lilla hemlighet (2016)

Författare: Ninni Schulman

”En kväll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad på sitt jobb och fruktar det värsta.

Dagen därpå hittas Anna-Karins bil övergiven vid vägkanten några mil utanför Hagfors. Polisen hittar spår av blod i bilen och man misstänker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men när man börjar skrapa på den prydliga ytan upptäcker man att hon har många hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789175035437_200x_var-egen-lilla-hemlighet_pocket

Recension: Jag avskyr när andra säger det för man kan känna sig lurad men nu tänker även jag säga det, det här måste vara den bästa boken Ninni har skrivit hittills. Jag har en bok kvar i serien och det kommer säkert flera men den här var så bra. De nästa 400 sidorna bara svischade förbi och jag hade svårt att lägga ifrån mig den. Den är inte bara spännande utan tankeväckande, jag gillar hur Ninni har lyckas med att skildra vad som händer bakom stängda dörrar. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *