Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Scarlet (2015)

Författare: Marissa Meyer

”I Scarlet återser vi Cinder, som nu försöker fly från det fängelse där vi sist lämnade henne trots att det kommer att göra henne till den mest jagade personen i hela Samväldet.
På andra sidan jorden söker Scarlet Benoit en tuff fransk tjej som inte drar sig för att bära pistol efter sin försvunna mormor. Och det visar sig att det är mycket hon inte känt till om sin mormor eller den livsfara hon levt i under hela sitt liv. När Scarlet träffar Wolf, en streetsmart slagskämpe som tycks veta en del om hennes mormor, har hon svårt att lita på honom. Samtidigt känner hon sig oförklarligt dragen till honom och han till henne.
Scarlet är en futuristisk version av sagan om Rödluvan. Ett oförglömligt äventyr i en värld befolkad av människor, cyborger och androider.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

scarlet

Recension: Love it! Boken Scarlet är snäppet bättre än Cinder. Sedan är både Cinder och Scarlet underbara karaktärer. Älskar att Marissa Meyer har gjort dem till starka självständiga tjejer som gör vad som krävs. Sen blir historien ännu bättre när Wolf och Thorne kliver in. Scalet är en version av den Rödluvan så för dig som älskar klassiker är denna serien ett måste. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *