Böcker,  Deckare/Thriller

Vänförfrågan (2018)

Författare: Laura Marshall

””Du har fått en vänförfrågan från Maria Weston.”

Mejlet från Facebook gör Louise bestört och illamående. Maria Weston har varit försvunnen i över 25 år. Senast hon sågs var på avgångsklassernas avslutningsfest 1989. Sedan den kvällen har hon varken setts till eller hörts av. Alla tror att hon är död. 

Louise har levt hela sitt vuxna liv med känslan av att hon bär skulden till Marias mystiska försvinnande. Och nu är Maria tillbaka – eller? Louise tvekar först men nyfikenheten tar över och hon bekräftar vänförfrågan och klickar sig in på Marias profilsida. Det blir början på en mardröm.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188107732_200x_vanforfragan

Recension: Vänförfrågan känns aktuell, det kan vara svårt att veta vem som gömmer sig bakom en profil. Jag var säker på hur allt hade gått till när jag närmade mig slutet men jag hade fel och i detta fall blev jag glad att allt inte varit för förutsägbart. Jag gillar historien men är lite tveksam till Louise. Hennes hemlighet var inte alls så hemsk som jag föreställt mig(i deckarvärld) och när jag fick reda på den blev jag tveksam till Marias död. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar från Bokförlaget NoNa

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *