Barn,  Böcker

Tillbaka till Sjumilaskogen (2022)

Författare: David Benedictus

”A. A. Milnes berättelser om Nalle Puh har lästs och älskats av generationer ända sedan den första boken kom ut 1926. Inför 80-årsjubileet gick rättighetsinnehavarna ihop med författaren David Benedictus och skapade en storstilad återkomst. I Tillbaka till Sjumilaskogen träffar vi de gamla vännerna Nasse, Ugglan, I-or, Kanin, Tiger, Kängu och Ru och stiftar en ny bekantskap i uttern Luttie. Tillbaka till Sjumilaskogen presenteras här i ny svensk översättning av Torun Lidfeldt Bager, med mängder av färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.”

9789180239233_200x_tillbaka-till-sjumilaskogen-dar-nalle-puh-upplever-annu-fler-aventyr-med-christoffer-robin-och-hans-vanner

Recension: Det är så härligt att möta mina gamla barndomsvänner. Tiger var en stor favorit men han tar inte speciellt mycket plats i boken, det är mest fokus på Nalle Puh och Nasse. Uttern Luttie vet jag inte om jag är helt såld på, självklart söt men ändå inte samma känsla som övriga karaktärerna. Jag har ett annat band till dom från barndomen. Supercharmig och definitivt värd att läsa om du gillar Nalle Puh. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *