Böcker,  PR/Marknadföring

Sälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst (2015)

Författare: Fredrik Eklund

”Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling. Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar. Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över.
På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur DU kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig. Alldeles oavsett du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt drömresemål på semestern. Allt handlar om samma sak. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst!
Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 utan pengar, jobb och bostad.
Genom sitt makalösa driv och framåtanda lyckades Fredrik efter en kurs i fastighetsmäkleri bli en toppsäljare redan det första året som mäklare. Han har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Och köparna är megastjärnor som Jennifer Lopez, Daniel Craig, Cameron Diaz med flera.
År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm, Oslo och London.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188193162_200x_salj-konsten-att-salja-vad-som-helst-till-vem-som-helst_storpocket

Recension: Jag skulle vilja säga att Fredriks sälj inte bara är en konst utan en livsstil. Hans tankesätt utmanar en själv till att vara bättre. Jag önskar att jag kunde få ett pepptalk av Fredrik varje morgon. Jag skulle antagligen bli mycket mer produktiv. Fredrik Eklund kan verkligen sitt sälj för han har sålt in sig själv till mig genom den här boken. Förutom tipsen i boken tycker jag att hans framåtanda smittar av sig och det upplever jag som den viktigaste ingrediensen. Att det är möjligt att lyckas så länge du kämpar för det. Sammanlagt får boken 4,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *