Böcker,  Skönlitteratur

Saker min son behöver veta om världen (2013)

Författare: Fredrik Backman

”Till min son. Jag ber om din förlåtelse redan nu. För allt jag kommer göra fel. För allt jag inte kommer förstå. För minibussen. Shortsen. ”Öl byggde denna vackra kropp”-t-shirten. För att jag försöker high-fajva dina kompisar.
Den här boken är till dig. Om sakerna jag tror att du behöver veta om världen. Om fotboll, Ikea, manlighet, Gud, friterad Snickers-glass och hur man klarar Monkey Island 3. Om försvunna bilnycklar och varför pappa var tvungen att döda den sjungande plastgiraffen.
Mest av allt är det en bok om att försöka vara en bra förälder. För jag vill att du ska veta att jag verkligen alltid gjorde så gott jag kunde.
Ingen googlade mer än jag.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

saker-min-son-behover-veta-om-varlden

Recension: Jag älskar humorn i den här boken. Fredrik vågar verkligen bjuda på sig själv och berättar om en hel del tabbar han gör som förälder. Samtidigt som jag tycker han beskriver världen som den är och det är inte alltid så lätt att veta hur man ska göra. Samtidigt även en vacker kärleksförklaring till hans familj. Lättläst och en del igenkänning. Jag har skrattat högt under varje kapitel. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *