Böcker,  Fantasy/Sci-fi

Ropet från andra sidan (2017)

Författare: Yamilé Andreasson & Madelene Lundvall

”I en tät skog vaknar en ung kvinna övergiven och klädd i mystiska kläder. Hon har inga minnen från sitt förflutna och måste samla alla sina krafter för att försöka finna sanningen om sin familj. Sökandet lockar till sig såväl mäktiga fiender som oväntade bundsförvanter och vänner för livet. 

På sin hand bär hon en märklig ring som hon är högst ovillig att ta av sig, någonsin. En ring som kanske kan föra henne in på rätt spår. Men ringen verkar snarare binda henne samman med mörkrets makter. Samtidigt hemsöks hon av blodiga mardrömmar och syner som får henne att ifrågasätta vad som är verklighet eller fantasi.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188147677_200x_ropet-fran-andra-sidan_pocket

Recension: Jag önskar att det hade nämnts på baksidan att det är grekisk mytologi med, något som jag är väldigt förtjust i. Jag gillar verkligen Ropet från andra sidan, tycker storyn är drivande och spännande att läsa. Och som jag nämnde är jag förtjust i alla de grekiska gudar sedan tidigare och det är kul att de har fått lite tvist på sina roller i historien. Däremot hade jag problem med språket och det gjorde att jag fick läsa om många meningar. Det känns som det saknades ord och jag upplevde att ordföljden inte passade mig, därav omläsningen. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar från Everlasting Publisher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *