Böcker,  Personlig utveckling

Relationsbibeln – För er som vill hålla ihop länge (2020)

Författare: Klara Doktorow & Veronika Palm

”Här är den kompletta handboken för alla som vill skapa och bevara ett välmående förhållande.

Med grund i vetenskapliga studier berättar Klara Doktorow och leg. psykolog Veronika Palm allt från hur man bråkar på rätt sätt till hemligheten bakom ett bra sexliv. Genom att lära dig att uppmärksamma din partner, vårda dina egna behov och fokusera på konstruktiv kommunikation kan ni få er relation att hålla genom det mesta.

Ta chansen att bygga en sundare och mer långvarig relation med hjälp av övningarna och expertråden i Relationsbibeln: För er som vill hålla ihop länge.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

relationsbibeln-for-er-som-vill-halla-ihop-lange

Recension: En stor del av boken består av grundläggande information om hur man bör vara mot varandra, något vi djupt inom oss vet men kanske glömmer bort i all stress. Många gånger handlar det om att bara sätta sig ner, ta ett djupt andetag och prata. Lyckas man inte kommunicera alls i sitt förhållande kan man prova boken men stor chans är att man kanske behöver mer hjälp. Om vardagstjafs tär på din relation tror jag Relationsbibeln kan hjälpa till. Att sätta sig ner tillsammans med sin partner och reda ut vad som skaver i förhållandet. Det tas upp dom vanligaste ämnena som par bråkar om. Har man inte partner för tillfället men är väldigt intresserad av relationer kan man läsa boken i syfte att lära känna sig själv lite bättre och vilka krav man har när man går in i en ny relation. Du kan även kanske upptäcka vad som gått fel i tidigare relationer och få ett avslut.

Recensionsexemplar från Bookmark förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *