Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Skönlitteratur,  Ungdom

Kvinnan med tusen ansikten 1 – Maskeradnatten (2020)

Författare: Alice Ekström

”Välkommen till Shuzia!

En stad av spel, masker och möjligheter.

När Rita Karzin, även känd som Kvinnan med tusen ansikten, får i uppdrag att lönnmörda rikets tyranniske kung inser hon att hon kan använda det till sin fördel. Det finns nämligen något i den kungliga skattkammaren som hon vill ha, något som bara drömmare och idioter skulle riskera sitt liv för. Det skulle kunna leda henne till ofantliga rikedomar lika gärna som rakt in i dödens käftar.

Till sin hjälp har hon fyra kumpaner som alla har sina egna anledningar till att fullfölja uppdraget. Trots att de hatar varandra av hjärtans lust måste de lägga sina liv i de andras händer för att nå sitt gemensamma mål. Men kan de lita på varandra?

Allt har sitt pris. Ingenting är gratis.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

maskeradnatten

Recension: En bok helt i min smak. Den innehåller nästan allt – intressanta karaktärer, spännande uppdrag, mystiska och hemlighetsfylla förflutna historier. Och det bästa – magi. Det enda jag saknar är väl den där episka kärlekshistorien, som det nämns om i Alices beskrivning. Men jag håller tummarna och hoppas att den kommer i del två, som jag helst hade haft i min hand igår. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar från Seraf förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *