Biografi,  Böcker,  Engelska,  Personlig utveckling,  Psykologi

Reasons to stay alive (2015)

Författare: Matt Haig

”Vid 24 års ålder rasade Matt Haigs värld samman då han drabbades av en svår depression med ångest och självmordstankar. Detta är historien om hur han tog sig igenom krisen och lärde sig att leva igen.
Skäl att fortsätta leva är en rörande, rolig och ömsint skildring av hur depression och ångest förändrar ens sätt att vara och tänka. Genom att ärligt och insiktsfullt berätta om sina egna erfarenheter och vad som gav honom livslusten tillbaka ger författaren inspiration och hopp till alla som kämpar mot mörkret.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9781782116820_200x_reasons-to-stay-alive_haftad

Recension: Matt Haig har blivit en favorit hos mig. Otroligt viktig bok och jag tror de flesta idag kan ha någon form av nytta av boken, psykisk ohälsa har stor utbredning i samhället. Även om man inte känner någon som är drabbad kan jag tycka det är bra att veta om hur någon kan må även om man inte till fullo kan sätta sig in i situationen. Matt skriver både ärligt men även humoristisk och ger en bra insikt i hur det känns när ens närvaro rasar. Boken finns även på svenska och heter Skäl att fortsätta leva. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *