Biografi,  Böcker

Prata så fort jag kan (2017)

Författare: Lauren Graham

”Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredsställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789174619324_200x_pratar-sa-fort-jag-kan-fran-gilmore-girls-till-gilmore-girls

Recension: Tror ni Lauren vill adoptera mig? Eller kanske kan bli min häftiga moster…….åtminstone någon form av släkting.

Precis som Lauren gjorde inför att skriva boken så har jag tittat igenom avsnitten av Gilmore girls. Det känns som att jag lever i Stars Hollow vid det här laget. Att ha sätt så mycket av henne på tv gör att boken blir större och allt känns så nära på något sätt. Jag älskar att hon bjuder på sig själv och är så rolig. Och hon ger en hel del bra tips från sig själv och vänner om att skriva. När jag gillar en bok så himla mycket har jag svårt att hitta ord att beskriva mina känslor med. Helst av allt vill jag bara skrika till alla att läsa den. Känslan av att stänga igen en bok och känna att man har fått ta del av ny värld. Den magin är svårslagen. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar av Lind & Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *