Böcker,  Deckare/Thriller

Motståndstrilogin 2 – Skendöda (2018)

Författare: Louise Boije af Gennäs

”Vad är du villig att betala för makten över ditt eget liv?

Sara har bestämt sig för att återvända till Stockholm från Örebro, trots de märkliga och traumatiska händelser som präglat hennes första höst i huvudstaden. Mer på sin vakt än någonsin byter hon till ett jobb inom konsultbranschen och flyttar till en ny stadsdel i hopp om att de ansiktslösa förföljarna ska lämna henne i fred.

Men den mardrömslika utpressningen tar snart vid där den slutade. Omgiven av finansvärldens korruption och maktspel måste Sara ställa sig frågan: finns det överhuvudtaget någon hon kan lita på?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

skendoda

Recension: Skendöda är fortsättningen på Blodlokan. Jag satt klistrad i första boken men är inte lika såld på andra. Det är ett upprepande mönster i skrivningen som stör mig och gör själva förloppet förutsägbart. Det känns inte som att hon kommer mycket närmare sanningen heller trots all efterforskning hon gör om sin pappa. Trots att intresserat emellanåt dalar är Skendöda snabbläst. Många frågor och förväntningar har jag inför sista delen Verkaneld. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar av Bookmark förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *