Böcker,  Skönlitteratur

Mitt hjärta går på (2015)

Författare: Christoffer Holst

”Den 22-åriga konditorn Chavve är antagligen den ensammaste romantikern på hela Södermalm. Efter tre år i storstaden har han fortfarande inte lärt känna någon och varje kväll slutar i ensamhet med stora bakverk framför filmen Titanic. På andra sidan vattnet bor Pontus kvar i pojkrummet hos sin brokiga familj. Skådisdrömmarna har bleknat, tillsammans med allt det där andra som skulle bli framtiden, och har ersatts med hypokondri och tvångstankar.

När en dejtingapp kopplar samman killarna blir de snabbt en del av varandras liv, och Chavve verkar äntligen ha hittat det han sökt efter så länge. Men Pontus liv kraschar, och allt som blev så bra är plötsligt borta. Fast Chavve tänker inte ge upp så lätt. Och han har en plan.” 

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

26250656

Recension: Varför har jag väntat med att läsa Mitt hjärta går på så länge? Började lite svårflörtat för mig del men jag föll för karaktärerna efter ett par kapitel. Har ett citat som jag inte vill avslöja för det lär förstöra för er som ska läsa men den meningen kommer jag bära med mig. Alla som vill läsa om mysig romantik och livsdrömmar, det här är boken för dig. Kan varmt rekommendera andra böcker Christoffer har skrivit efter Mitt hjärta går på då det var hans debutroman. Sammanlagt får boken 4 av 5.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *