Böcker,  Deckare/Thriller

Min syster (2018)

Författare: Michelle Adams

”I hela sitt liv har Irini trott att hon lämnades bort eftersom hennes familj inte ville ha henne. Men tänk om sanningen är till och med värre än så?

Irini Harringford lämnades bort av sina föräldrar när hon var tre år gammal. Trots att hon i hela sitt liv har försökt intala sig själv att hon inte behöver dem, gnager frågorna någonstans djupt inom henne: Varför övergavs hon? Och varför fick hennes äldre syster Elle stanna?

Då Elle hör av sig med nyheten om att deras mamma dött går Irini motvilligt med på att återvända till familjens egendom i Skottland. Med det blir inte någon enkel familjeåterförening. Vem är egentligen Elle? Irini dras till sin karismatiska syster, samtidigt som hon är livrädd för den makt som Elle tycks ha över henne.

Irini tränger allt djupare in i familjens giftiga härva av hemligheter och inser snart att deras förflutna är mycket mer komplicerat än hon trott, och att hennes framtid hänger på att hon lyckas avslöja sanningen om varför hon en gång lämnades bort.”

min-syster

Recension: Historien är bra men Irini driver mig till vansinne. Jag kan inte på något sätt förstå hur hon håller av sin syster och försvarar henne. Speciellt efter allt som kommer fram. Att hon vill veta sanningen om vad som egentligen hände när hon var liten är helt logisk men som sagt reaktionen på det hela funkar inte för mig tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *