Böcker,  Engelska,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Kretsen 4 – The raven king (2016)

Författare: Maggie Stiefvater

I den sista avslutade delen av Kretsen går jakten efter Blues och pojkarnas kung mot sitt slut. Något håller på att hända med deras magiska skog och Ronan och de andra försöker desperat att rädda den men något mörkt gömmer sig i skuggorna.

Blue har hela sitt liv fått höra att hon kommer döda sin sanna kärlek. Något hon inte har lagt allt för mycket tid på men sedan hon blev en i gänget och sett en av pojkarna vandra längs dödens stig är hon inte längre så säker på att sann kärlek inte existerar.

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

the-raven-king

Recension: Det har varit med blandade känslor jag har avslutat Krestenserien av Maggie. Vissa delar har varit enormt bra och andra har gjort det motigt att ens ta upp böckerna. Sista delen av The raven king faller ganska platt, är måttligt nöjd med hur allt avslutas. Men det vore omöjligt för mig att läsa tre böcker och sedan inte läsa den avslutande delen. När man bygger upp en sån historia under så länge tycker jag att man behöver ha ett pampigt slut helt enkelt(höga krav på boken = JA). Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *