Böcker,  Ungdom

Järvhögatrilogin 2 – Midnattsblot (2021)

Författare: Camilla Sten

”De hade sett någonting ute i skogen. Hört någonting. Någonting som inte var mänskligt. Hur kunde allt förbli detsamma efter det? Det var som om alla hade glömt. Alla utom hon.

För de flesta i Järvhöga har livet återgått till det vanliga efter den dramatiska händelsen i skogen, då den försvunna eleven Markus återfanns vid liv. Men för Julia är inget sig likt. Det som lurade bland träden är kvar. Det som lockar pojkar in i skogen, det som alltid funnits i Järvhöga, finns fortfarande där ute.

Samtidigt börjar Emil, Markus rumskamrat, ana att någonting inte är som det ska på skolan. Någonting har förändrats. Med Markus, med allt, och ingen går säker.
Medan ljuset och våren återvänder till Järvhöga måste Julia och Emil försöka rädda sig själva, och dem som de älskar. Innan det är för sent.”

midnattsblot

Recension: Det är ett läskigt samhälle, jag satt återigen spänd genom boken. Miljön är väldigt levande att det känns som man är där. Läskigast av allt är väl egentligen att man inte vet vem man kan lita på. Det ska bli spännande att se hur Camilla avslutar trilogin. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *