Böcker,  Personlig utveckling,  Psykologi,  Skönlitteratur

Jag är inte perfekt, tyvärr (2016)

Författare: Michaela Forni

”I Jag är inte perfekt, tyvärr” blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt allt ifrån råd och actionplaner när ångesten slår till till hur det känns att faktiskt inte vilja leva längre.

Boken är en kombinerad dagbok och självhjälpsbok och beskriver hur krav och perfektionism i dagens samhälle bidrar till en växande stress och oro hos unga kvinnor och vilken del sociala medier har i det hela. Med hjälp av yoga, mindfulness och terapi tog sig Michaela själv tillbaka från en period av utmattning. 26 år gammal sa hon upp sig från ett framgångsrikt och välbetalt jobb i ledningen för ett stort medieföretag.

Nu har hon skrivit en peppbok för alla därute som tvivlar, mår dåligt och behöver någon som vet hur det känns. Den följer yogans inre resa där man först går djupt ner i sig själv, exploderar av känslor och sedan fylls av en enorm energi, styrka och hoppfullhet. Målet är att bygga upp ett liv där man känner harmoni, trygghet och passion för livets enkla.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789187941955_200x_jag-ar-inte-perfekt-tyvarr-om-angest-oro-och-konsten-att-vara-snall-mot-sig-sjalv

Recension: Trots att boken handlar om ett tungt ämne blev jag inte nedstämd av att läsa Michaelas historier. Jag tycker hon har skrivit en underbar bok för många som vill ha hjälp att släppa på stressen och ångesten i vardagen. Det finns flera hjälpsamma tips och jag tror det känns bra att läsa den för man vet att hon har tagit sig ur det(och jobbar med det) och blivit ännu starkare. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av Lava förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *