Böcker,  Deckare/Thriller

Inland (2017)

Författare: Arne Dahl

”När den forne detektiven Sam Berger slår upp ögonen har han ingen aning om var han befinner sig. Allt är vitt, en värld utan tecken. Men så står Molly Blom vid hans sida, och han inser att de två är på flykt undan en rättvisa som slutat vara rättvis.

I den hisnande uppföljaren till succén Utmarker får Sam och Molly ett oväntat uppdrag som rör ett obehagligt fall från det förflutna. Mördaren är sedan länge dömd och fängslad, men är han verkligen skyldig? Inland är en gastkramande resa in mot mörkrets iskalla hjärta, det är Arne Dahl i högform.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

inland

Recension: Var mina förväntningar skyhöga? Ja. Blev jag lika chockad som i första boken? Nej. Arne Dahl vet vad han gör. Jag har läst inland i ett högt tempo och kände att jag började ryka till vid varje ljud när solen försvann för dagen. Vilket är ett tecken på att spänningen är maxad. Jag var frälst efter Utmarker och jag har varit nervös och förväntansfull inför släppet av Inland. Jag har fått svar på frågor ifrån förra boken men nu har jag nya som måste få ett svar så det gäller att det kommer en uppföljare snart tack. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av Albert Bonniers förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *