Barn,  Böcker

Hundra tusen pirater (2013)

Författare: A.R Yngve

”OHOJ, LANDKRABBOR! Nu ska ni få höra om fantastiska farliga äventyr på dom sju haven. Det här hände för flera hundra år sen i Karibien, där hundra tusen orädda (men också livrädda) pirater levde rövare. Inga skeppslaster gick säkra för anfall. Sagolika skatter gömdes och hittades varje dag. Kasta loss och hissa dödskalleflaggan, så seglar vi till piraternas värld …”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789186081904_200x_hundra-tusen-pirater_haftad

Recension: Jag vet inte om pirater och mysigt går ihop men jag tänker ändå välja det ordet för jag tyckte det var mysigt att läsa dessa piratnoveller. Passar perfekt med noveller för barn som inte vill eller kan koncentrera sig för länge. Barn är i de flesta fall inte kända för att sitta still länge eller ha tålamod. I alla fall inte de jag känner.

Jag hade bara en sak som egentligen störde mig vilket var att det poängteras att den kvinnliga kapten har lika mycket respekt som de övriga kaptenerna som förekommer(kommer inte ihåg exakt vilket ord som användes). Hur som helst tycker jag inte att det ens ska behövas skrivas ut. Sammanlagt får boken 3.5 av 5.

Recensionsexemplar av A.R Yngve

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *