Böcker,  Skönlitteratur

Grejen med kärlek (2018)

Författare: Julie James

”FBI-agenterna Jessica Harlow och John Shepherd har träffats förr. Man kan till och med säga att de har ett gemensamt förflutet. Hon var advokat och han en kaxig militärkille när de möttes på utbildningen för blivande FBI-agenter. De var båda totala vinnarskallar och rök ihop redan första dagen. När de skiljdes åt efter utbildningen var de lättade att slippa varandra.

Sex år senare blir de båda tilldelade ett högprofilerat undercoverfall, där de ska jobba som partners.

Jessica har just lämnat Los Angeles och ett havererat äktenskap med en Hollywoodproducent bakom sig och är på jakt efter en nystart. Medan John just upptäckt sin flickvän i säng med sin bästa kompis. När de ska utreda en genomkorrumperad politiker, behöver de dock vara riktigt skarpa och samspelta. Och deras bas för operationen blir en romantisk semesteranläggning i Florida. Plötsligt kan hettan från deras ständiga rivalitet resultera i något mycket mer komplicerat.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789198409611_200x_grejen-med-karlek_kartonnage

Recension: Kärleksmässigt tycker jag att den här boken är kanon, kemin mellan Jessica och John är så påtaglig. Jag hade önskat lite mer djup i boken, de är lite för mycket Barbie och Ken över det hela. Två perfekta människor som klarar allt och dessutom är snyggast. Deras liv är absolut inte perfekta men jag upplevde ändå för lite personliga känslor. Grejen med kärlek är för dig som vill ha en lättsam och charmig romans att läsa om. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Recensionsexemplar av Lovereads by Forum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *