Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Skönlitteratur

Flocken 3 – Vargblod (2018)

Författare: Sara Dalengren

”På kort tid har mycket förändrats för gruppen med skepnadsskiftare som skapat sig ett hem i de småländska skogarna. Men alla upplever inte förändringarna som positiva …

Stefan är uppgiven, nedstämd och vet inte hur han ska gå vidare med sitt liv. Den han älskar är lycklig tillsammans med någon annan och drömmen han burit på under många år har krossats. Kan han skapa nya drömmar och öppna sitt hjärta för någon annan?

Lukas har för första gången i sitt liv ett hem där han trivs och blir väl behandlad. Han lever i en flock utan rangordning och orättvisor, men vetskapen om faran som hotar sliter honom itu. Särskilt när känslor, som hans nya frihet väckt till liv, blir för svåra att hålla tillbaka. Kommer hans nya vänner att vända honom ryggen när de får reda på att han är orsaken till att deras framtid står på spel?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188487353_200x_vargblod_haftad

Recension: Så spännande sista delen var(jag tror det är sista delen). Uppgörelsen som man har väntat på genom alla böcker är oundviklig. Dessutom är jag så glad att jag inte stör mig på Anja längre, utan jag har till och med börjat gilla henne. Helt klart kommer jag att sakna gänget. Speciellt nyfiken är jag på Igor och hans mystiska liv som man inte vet speciellt mycket om. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av Seraf Förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *