Äventyr & spänning,  Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Endgame 2 – Spelet (2015)

Författare: James Frey

”Spelet är i full gång! Efter att Jordnyckeln har hittats är Spelarnas uppgift nu att finna den andra nyckeln, Himmelsnyckeln. De Spelare från de tolv urtida ätterna som överlevt så här långt hinner knappt hämta sig förrän de är mitt inne i jakten. De måste använda all sin list och all sin styrka för att hålla sig vid liv och för att förstå hur de ska Spela vidare. Men snart börjar de undra vad det är som Skaparna har satt igång, och vad dessa uråldriga varelser egentligen är ute efter. Dessutom står det också klart för Spelarna att de inte bara måste slåss mot varandra …
Spelarna ska Spela för sin ätts överlevnad, men allianser har bildats – mot alla regler. Frågan är bara om det går att lita på sina allierade. Och om det går att lita på Skaparna … Vilka är de goda och vilka är de onda i det ödesdigra Spelet? Frågorna hopar sig och snart börjar den största frågan av alla att utkristallisera sig: Går Spelet att stoppa?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789163884702_200x_endgame-spelet

Recension: Brutal. Magisk. Rå. Det finns många ord jag kan beskriva Endgame med. Trots det hemska som pågår i världen och uppdraget varje spelare har så har jag ändå lyckas fästa mig vid vissa spelare och har hållit andan varje gång de hamnar i knipa. En sak har jag lärt mig av de två första delarna, ingen går säkert. Oförutsägbar historia med ett högt tempo. Jag förstår inte hur detta ska kunna lösa sig i sista delen! Sammanlagt får boken 5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *