Böcker,  Skönlitteratur,  Ungdom

Det slutna sällskapet (2019)

Författare: Elizabeth Klehfoth

”Charlie Calloway har ett liv som andra skulle döda för. Trots att hon bara är 17 år befinner hon sig i toppen av samhällets näringskedja. Men hon plågas fortfarande av sin mammas försvinnande för tio år sedan, och hon kämpar med familjens mörka historia.
I ett försök att slå sig fri från sitt förflutna kastar sig Charlie ut i studentlivet på den prestigefyllda skolan Knollwood som samlar New Englands unga elit. Snart blir hon en del av skolans innersta krets. Dessutom uppvaktas hon av »A-gruppen«, ett hemligt elitsällskap, ökänt för att terrorisera fakulteten, administrationen och sina fiender.
För att bli medlem måste Charlie delta i Spelet, en utdragen och diabolisk lek som kommer att äventyra hennes vänskaper och rykte liksom hennes plats på skolan. Snart börjar nuet och det förflutna att smälta samman, och Charlie tvingas konfrontera fruktansvärda sanningar om sin familj, sin skola och om sitt eget liv.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789177819134_200x_det-slutna-sallskapet

Recension: Det här var precis min typ av bok, jag var helt fast. Jag älskar att försöka lösa gåtor och under läsningen var jag misstänksam mot de flesta, vilket var lätt med alla hemligheter alla bar på. Slutna och hemliga sällskap är heller aldrig fel även om detta är ett jag själv inte skulle vara med i. Jag hoppas Elizabeth Klehfoth kommer med fler liknande böcker. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *