Böcker,  Skönlitteratur,  Ungdom

Den trolovande (2020)

Författare: Kiera Cass

”När Kung Jameson tillkännager sin kärlek för Lady Hollis Brite blir hon både chockad och upprymd. Hon har trots allt vuxit upp på Keresken Castle, och till­sammans med adelns andra döttrar tävlat om kungens uppmärksamhet. Att fånga hans hjärta är en dröm som nu gått i uppfyllelse.
Men Hollis inser snart att det hon trott sig vilja mest av allt – att bli förälskad i en kung och krönt till drottning – kanske ändå inte är det lyckliga slut hon önskar sig. Och när hon träffar en utomstående man, med en mystisk förmåga att se rakt in i hennes hjärta, förstår hon att den framtid hon innerst inne vill ha är något hon aldrig kunnat föreställa sig…”

den-trolovade

Recension: Jag måste tyvärr säga att Kiera Cass inte har lyckats den här gången. Jag har slukat hennes andra böcker. Den trolovande är snabbläst men karaktärerna är alldeles för platta. Jag känner inte för någon i boken. För att fånga mig hade boken behövt ett djup och ett annat slut. Det ska visserligen komma en bok till men jag har svårt att se hur hon ska kunna rädda upp det här.

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *