Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Noveller

Bortom portalen II (2018)

Författare: Jenny Green, Anna Jakobsson Lund, Christian Gripenvik, Gabriella P. Kjeilen, KG Johansson, Hans Olsson, Camilla Olsson, Eva Holmquist, Direik och Lupina Ojala & Oskar Källner

”Mystisk örtmagi, interdimensionella brottsutredare, religiösa cyborger och isögda helveteshundar. Fantastikportalen presenterar stolt sin andra antologi med tio noveller från några av Sverige vassaste fantastikförfattare.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188511850_200x_bortom-portalen-2-en-novellantologi-fran-fantastikportalen_haftad

Recension: Jag har läst en novell om dagen i tio dagar. Jag gillar att alla novellerna är väldigt olika och att ingen novell är den andra lik. Varje dag fick jag är ny läsupplevelse och det är ett perfekt sätt att hitta nya författare att gilla inom just den här genen genom att läsa novellsamlingar. Samtidigt kan det vara skönt ibland att läsa något kortare om man för tillfället inte orkar ta sig igenom en tegelsten. Anna Jakobsson Lund har jag läst andra böcker av och kan varmt rekommendera dem. Sedan har jag även några köpta men inte än lästa av Gabriella P. Kjeilen (men efter novellen har jag höga förhoppningar). Jag har valt att betygsätta varje novell nedan mest för att jag själv ska ha koll på vilka författare/förlag jag vill läsa mer av. Jag kan rekommendera denna boken till alla som vill ha spännande noveller att försvinna in i.

Krafttider – Jenny Green 4,5
Revan – Anna Jakobsson Lund 4
Den andres val – Christian Gripenvik 2
Levande död – Gabriella P. Kjeilen 5
Porten – KG Johansson 3
The Hang Man – Hans Olsson 2
Familjegrejen – Camilla Olsson 4
Attentat mot Kreomen – Eva Holmquist 4
Jazztimmen – Didrik och Lupina Ojala 4
Dödens ängel – Oskar Källner 3

Recensionsexemplar av Fafner förlag

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *