Böcker,  Deckare/Thriller

Marianne Jidhoff 3 – Bara tre kan leka så (2016)

Författare: Denise Rudberg

”Den högt uppsatte och mycket folkkäre politikern Bror Hemros återfinns död i sitt hem på David Bagares gata i Stockholm. Mordet är extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men då man börjar nysta i fallet dyker miss­tanken upp att mordet hänger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera år, men som lagts ner på grund av bristande bevis.

Samtidigt försvinner två kvinnor, båda bosatta på Östermalm, under märkliga former under ett och samma dygn: Nadia Yvreus, 36 år och föräldraledig tvåbarnsmamma bosatt på Karlavägen tillsammans med sin make, och Nickis Ejlund, 45 år och innehavare av en exklusiv barnklädesbutik på Östermalm. Kan det finnas några samband med mordet på Hemros?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

bara-tre-kan-leka-sa

Recension: Bara tre kan leka så är en helt okej historia. Berättelsen fokuserar mer på karaktärernas relationer till varandra är själva mordet. Då menar jag inte karaktärerna som är inblandade i brottet utan de som löser det. Om du inte gillar mord med massa detaljer och ruggiga figurer är det är boken för dig. En lättare deckare helt enkelt. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *