Böcker,  Deckare/Thriller

Bakom din rygg (2017)

Författare: Sofie Sarenbrant

”Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188171108_200x_bakom-din-rygg

Recension: Hmm, jag är tveksam till att jag upplevde någon spänning. De tvåhundra första sidorna tycker jag mest speglar två tjejer som bråkar om en man. Det som gör att jag inte blir tillräckligt engagerad är att jag varken bryr mig om Jenny, Angelina eller Stefano. Och människorna som dör är svin. De sista hundra sidorna blev dock spännande och jag fick upp intresserat och började äntligen fundera på vem du inte vill ha bakom din rygg. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar av Bookmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *